Uit de spambox

Soms kom je van die fantastische spam tegen in je e-mail. Deze keer ook weer een juweeltje dat van de vertaalde markov chains aan elkaar hangs.

Groeten,

ik ben Eva Gary een 57 jaar oude weduwe. Ik ben een Real Estate consultant & ontwikkelaar in Ierland, dat is wat ik deed voor een leven totdat ik ontwikkelde een terminale ziekte die maakt me niet praktisch fit om mijn bedrijf dat leidde me in liquidatie mijn bedrijf 3 jaar geleden en verhuisde mijn kapitaal en de winst naar een storag e onderneming in de VS te wijten aan het feit dat mijn overleden man was van Lansing Michigan met de perceptie van de verdeling van de middelen om de minder voorrecht als ik ben een wees mijzelf of ondersteuning van bedrijven die financiering vereisen vooral in onroerend goed hoewel andere bedrijven zou ook worden toegejuicht.

Het doel van deze e-mail is het voorstellen van een investeringsplan om u met mijn geld met de veiligheid bedrijf in de VS. Ongeacht waar u bent, in of buiten de VS, zal ik bereid zijn om uw bedrijf te ondersteunen op basis dat 30% van uw omzet van mijn kapitaal gegeven aan u zou worden gebruikt voor liefdadigheid donaties. Dit is absoluut risico vrij en vereist geen betaling te verwerven. Ik doe dit omdat ik minder dan 3 maanden te leven. Ik heb daarom behoefte aan een betrouwbare collega om mijn cursus kampioen door het ontvangen van deze fondsen, te investeren in prive-bedrijf en het doneren van 30% van de winst gegenereerd om de minder privilege of als u niet in een bedrijf, u de fondsen ontvangen als mijn naaste kin en mij helpen in di stributing het aan de minder privilege, maar je moet eerlijk zijn, niet de moeite te reageren als je niet eerlijk of oprecht, maar als je antwoord mij op deze e-mail als u geŠænteresseerd bent voor verdere details oprecht,

mevrouw Eva Gary

Geschreven door Jadwigo op dinsdag augustus 28, 2018
Permalink -

« Hobby project met een kaart -